GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Singlekvinder

dreamstimelarge_29244543Hvad sker der med de danske kvinder? En af mine klienter, der ser godt ud og er en klog fyr, fortæller, at han mødte en kvinde i byen, og faldt pladask for hende. Med et større detektivarbejde fandt han hendes facebookprofil og telefonnummer, og sendte hende en SMS og facebook-besked, samt lagde besked på hendes telefonsvarer. Da han nogle dage senere fik telefonisk kontakt med hende, fortalte hun ham, at hun ikke var interesseret, og han stoppede med det samme sin kommunikation med hende. Selv om hun fortalte ham, at hun var smigret over hans anstrengelser, viste det sig efterfølgende, at hun alligevel lavede sjov med det over for sine venner, og fortalte dem, at hun havde overvejet at politianmelde ham for chikane. Min klient var rystet, da han hørte det. Jeg fortalte ham, at det bestemt ikke var ham, der var noget galt med. Han gjorde det, en rigtig mand burde gøre: Han var interesseret og modig, og han var en gentleman der stoppede da han blev bedt om det. At hun føler sig dårligt behandlet er hendes og ikke hans problem.

Hvad er der sket med den måde, vi møder hinanden på, inden vi danner parforhold? Hvordan kan den stærke maskuline mand komme til sin ret, hvis kvinder er kønsforskrækkede, og tror at vi skal være lige og ens? Er det frygt og overtro, der har taget over? Hvor er flirten og engagementet henne? En rigtig mand vil ikke fortsætte tilnærmelserne til en kvinde, der tydeligt siger, at hun ikke er interesseret. En rigtig mand kan aflæse signalerne korrekt, hvis nej’et bare er flirt, og fortsætte sine anstrengelser. Min klient snakkede med hende én gang, og bakkede så ud. Men til et selskab fortalte han om sig selv til en anden mand, og fik pludselig at vide, at denne genkendte ham som manden, der var helt til grin og havde lænet sig op ad en politianmeldelse. I terapien med min klient er jeg gået i gang med at hjælpe ham med hans grundlæggende overbevisninger, så han ikke igen falder for en frustreret hjælpeløs kvinde, der ikke kan finde ud af at være kvinde, og tilsyneladende heller ikke kan finde ud af parforhold.

Hvorfor er det vigtigt at hvile i sig selv, både når man er single, og når man er i parforhold? Jeg oplever gang på gang klienter fortælle, at når de er single, er det svært at kontakte en person af det modsatte køn. Det er ikke let af få sig en kæreste. Men lige så snart de har fået etableret et forhold, er der adskillige fra det modsatte køn, der synes at de er interessante. Jeg tror, at når man er søgende, kan man godt komme til at virke lidt desperat og hungrende og dermed ikke særligt attraktiv. Så det gælder om at hvile i sig selv og have nok i sit eget selskab. Samt selvfølgelig at kende flirtens og parforholdets færdselsregler – og følge dem. På den måde vil man både som single være i stand til at tiltrække sig den helt rigtige partner, og som ægtefælle få parforholdet til at vare ved. Der er ikke nogen genveje. Derfor er personlig udvikling vigtig, når man vil finde sig en kæreste, og efterfølgende for vedligeholdelsen af parforholdet.

Se endvidere tema-udsendelsen på DR2 om succes og fiasko på www.dr.dk/tv/se/dr2-tema/dr2-tema-fiasko-2#!/

Klik for at åbne

Et godt parforhold

  • Der er mange fordele
  • Find den perfekte partner for dig
  • Lær at få et godt parforhold

Gratis artikel


—–

 

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler