GRATIS bog, tips og nyheder

Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Praktiske eksempler

Min opgave som single-terapeut er ikke at løse folks problemer, men derimod at hjælpe folk til at blive i stand til selv at løse deres egne problemer, fx at finde en dejlig kæreste og at få forholdet til at holde.

Jeg vil sparre med dig og hjælpe dig med at lære nye færdigheder, så du får lettere ved at kunne gøre det, du har lyst til og længes efter.

Her er nogle praktiske eksempler på singler, jeg har hjulpet:

EKSEMPEL 1

At turde tale med folk

En kvinde på 27 år havde været enormt genert. Hun havde haft problemer med alt, hvad der involverede andre mennesker. Både til mundtlige eksamener, til selskaber, på rejser – og i bestræbelserne på at finde en kæreste. Hun havde inden vores samarbejde aldrig været sammen med en mand, og hun var rædselsslagen ved tanken om dating, sex og samliv.

Vi har i et halvt års tid arbejdet sammen om hendes holdninger og overbevisninger med hensyn til relationer med andre mennesker. Det viste sig at stikke dybt og komme fra hendes barndom, hvor hun havde været udsat for overgreb. Efter et forløb hos mig er hun nået så vidt, at hun stille og roligt er begyndt at date fyre.
.

EKSEMPEL 2

© Julijah | Dreamstime.com

© Julijah | Dreamstime.com

Mange skiftende kærester

En mand på 36 år havde svært ved at komme i gang med kærlighedslivet. Han havde været single hele sit liv med mange skiftende kærester, men han havde aldrig boet sammen med en kvinde før.

Jeg hjalp ham med at få et større selvværd og mere selvtillid, således at han var i stand til at turde begynde at date seriøst, samt at tiltrække den helt rigtige kvinde. I løbet af to år skulle han igennem adskillige forhold, inden han endelig fandt den ideelle partner.
.

EKSEMPEL 3

Alene i lang tid

En kvinde på 57 havde været alene efter sin skilsmisse i intet mindre end 12 år. Hun ventede stadig på den eneste ene, men der var ingen, der i hendes øjne var god nok. Jeg hjalp hende med at justere sit syn på, hvad et parforhold indeholder, så hun ikke ledte efter en perfekt mand, men derimod efter den perfekte mand for hende.

Resultatet af vores samarbejde er, at hun endeligt har fundet den eneste ene, og at de nu er kærester på andet år.
.

EKSEMPEL 4

Hård skilsmisse

© Theodor38 | Dreamstime.com

© Theodor38 | Dreamstime.com

En mand på 42 år havde lige været igennem en hård skilsmisse. Han havde kendt sin kone i 22 år, og de havde været gift i 18. De havde to børn, men havde begge været meget optaget af deres karriere. Han havde fået adskillige advarsler om, at noget var galt i deres parforhold, men han havde ignoreret signalerne. Fx var hans kone to år forinden pludselig begyndt at SMS’e meget og inderligt med en mandlig kollega. Da han opdagede det, bad han hende om at holde op med det, men derefter fortsatte deres samliv uanfægtet.

Pludselig ville hun skilles. Hun havde fundet en ny mand, og ville flytte sammen med ham. Min klient var fortvivlet, og var endelig begyndt at se på hans egen indflydelse på situationen. Ægteskabet stod ikke til at redde, men jeg hjalp ham med at finde ro med sig selv, og komme i balance med situationen. Vi arbejder stadig sammen om hans holdninger og overbevisninger, så han bliver i stand til at finde sig en ny kæreste/kone, samt at få et mere harmonisk forhold til sine to børn.
.

EKSEMPEL 5

At komme i gang

En kvinde på 39 var succesfuld på sit arbejde og virkede som om at hun havde styr på sit liv, men hun havde svært ved at finde en kæreste, der holdt længere end en måneds tid. Det var som om at hun hele tiden mødte “den forkerte type”, som efter kort tid fik hende til at føle sig underlegen og mindreværdig. Vi arbejdede sammen om hendes holdninger og overbevisninger, hvilket fik hende til at fatte interesse for en helt anden type mand. Efter et halvt år blev hun kæreste med en fyr, som hun senere er blevet gift med, og de har fået et barn sammen.

.

EKSEMPEL 6

At lære håndværket

En mand på 56 havde mistet sin kone og havde været alene i 6 år. Han havde gennem nogle måneder forsøgt netdating, men syntes at det var en uoverskuelig jungle, og ingen af hans kontakter var blevet til noget seriøst. Han havde ikke svært ved at kontakte kvinderne, men han var ikke i stand til at tage skridtet fuldt ud og blive kæreste med en af dem, fordi han følte sig usikker. Efter nogle måneders coaching og sparring havde han  lært håndværket at søge ny partner, så han var i stand til at vælge den ideelle kvinde og blive kæreste med hende. Her et år senere er de stadig sammen og lykkelige.

.


Typisk varer det omkring 90 dages intensiv opmærksomhed at ændre en indgroet vane. Derefter kan man vælge at vedligeholde og finjustere hen ad vejen.

Hvis du ønsker noget andet, end det, du har fået hidtil, bliver du nok nødt til at gøre noget andet, end det, du har gjort indtil nu.

Hvis du har et dybtfølt ønske om at finde dig en ideel partner og at forholdet skal holde, må du være indstillet på at investere ressourcer i form af tid og penge i en ændring af dine holdninger. Heldigvis er det muligt at skabe sig det liv, man ønsker, hvis man ved, hvordan ændringen skal gribes an.

.
Gå til næste side, hvor jeg har et godt tilbud til dig > > > >
.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd

Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching

Afklarende samtale

Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder

Ny gruppe for singler

Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder

Artikler og blogposts


Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.

Foredrag og coaching


Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.

Følg os på facebook

facebook

Tilbud!

De mest læste artikler