GRATIS bog, tips og nyheder

Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Om Mikael

Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som singleterapeut, parterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. Uddannet og certificeret psykoterapeut på www.IDacademy.dk.
Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet.

Mikael har blandt andet udgivet bogen Datingsider – sider af dating

 

Min egen erfaring

Læs her, hvordan jeg selv kom fra singletilværelsen over til det lykkelige parforhold og familieliv.

Jeg har prøvet rigtigt mange parforhold. Jeg har været single i lange perioder, og har haft et hav af kærester. Ikke færre end ni hjemmeboende bonusbørn i alderen 1 til 18 år er det blevet til.

Så jeg ved hvad det vil sige at leve som single. Både på godt og “ondt”. Det har givet mig en fantastisk frihed. Jeg har set og oplevet det meste af verden. Jeg har rejst i ikke færre end 52 forskellige lande. Både på luksusrejser og med rygsæk eller på cykel.

Jeg har rejst på kryds og tværs i Europa og USA, været på på polarekspedition på Sydpolen, rejst med rygsæk gennem Mellemøsten fra Egypten til Indien, adskillige gange være med krydstogtskib i Karibien, på jungletur i Mellemamerika, på safari i Sydafrika og meget mere.

Jeg har arbejdet som hotelkarl og tjener i forskellige lande. Jeg har undervist på skoler både herhjemme og i udlandet. Jeg har gået på adskillige højskoler. Jeg har været selvstændig i 18 år. Jeg har ikke færre end tre videregående uddannelser med eksamen bag mig.

Dels havde jeg en udlængsel, og dels var jeg rædselsslagen for at skulle leve tæt sammen med en kvinde. Det var grunden til min dybe frustration, som jeg i løbet af tyve år fik styr på. Det tog mig rigtigt lang tid at nå frem til mine drømmes mål, og nu er jeg blevet i stand til at hjælpe andre med at tage nogle genveje, så det ikke behøver at vare så længe eller være så smertefuldt.

 

Min filosofi

Mit livs- og forretnings-grundlag er etik, empati og resultater.
Se www.DatingDanmarkCoaching.dk/etik

Jeg selv PLANLÆGGER mit liv i forventning til at jeg bliver 112 år gammel, –
men jeg LEVER mit liv, som om jeg skal herfra i nat!

Med planlægning af mit liv mener jeg, at jeg fx lever og spiser sundt, dyrker motion, slapper af, har gode relationer, har en fornuftig indtjening osv.

Den anden halvdel af mottoet (at jeg lever, som om jeg skal herfra i nat) betyder for mig at leve i nuet og ikke lade en eneste dag gå til spilde. Jeg vil ikke ærgre mig over det, der skete i fortiden, og ikke bekymre mig om det, der skal ske i fremtiden. Hver morgen vågner jeg op med taknemmelighed, og hver aften går jeg i seng ligeså.

Dette er for mig en af de vigtigste omstændigheder i begrebet lykke og er den samme filosofi jeg arbejder efter som mentor-coach og single-terapeut.

Nu har jeg et dejligt familieforhold og en lille datter på 2½ år. Vi bor på Frederiksberg, og jeg hjælper singler (og andre) både her i byen og i resten af landet.

 

Mit arbejde

Som singleterapeut kalder jeg min teknik for mentor-coaching, hvor jeg ved hjælp af mine spørgsmål mixer coaching (adfærdsmodificering), mentoring (rådgivning), mediation (konflikthåndtering) og psykoterapi (personlig udvikling) – med udgangspunkt i nuet og det kropslige udtryk.

Halvdelen af mine individuelle klienter taler jeg med over telefonen, og den anden halvdel kommer fysisk i min klinik.

Læs mere på www.DatingDanmarkCoaching.dk/coaching

Indledningsvis vil jeg tilbyde dig et gratis afklaringsmøde med mig, så vi kan finde ud af, om der er basis for et samarbejde mellem os.

Amerikanske forsikringsselskaber har lavet omfattende undersøgelser for at finde ud af, hvad der virker i enhver form for behandling, der har med relationer og det psykiske at gøre. Her er resultatet:

40% klientens motivation
30% relationen mellem klient og behandler
15% behandlerens evner og erfaring
15% metoden

(Kilde: ”The heart and soul of change – What Works in Psychotherapy” af Mark A. Hubble, Barry L. Duncan og Scott D. Miller)

Det vigtigste, for at du kan få succes, er, at du er motiveret til at gøre noget selv (40%), samt at du har tillid til at jeg er manden, der kan hjælpe dig (30%). At vi har en god relation og at vi kan lide hinanden.

De sidste 30% er min garanti til dig. De 15% handler om at jeg er dygtig til mit arbejde (se blandt andet www.MikaelHoffmann.dk/feedback). De resterende 15% er de metoder og værktøjer, jeg benytter. Jeg er certificeret psykoterapeut fra www.id-psykoterapeutuddannelsen.dk med en fire-årig uddannelse, samt 18 år praktisk erfaring som selvstændig psykoterapeut og coach.

Hvis klienten er tilstrækkeligt motiveret, og gør en aktiv indsats for at skabe en forandring i sit liv, vil jeg også være i stand til at hjælpe vedkommende. Belønningen for din målrettede indsats vil være, at du tiltrækker dig den ideelle partner i dit liv og at du får parforholdet til at vare ved – samt at du i det hele taget får et mere afbalanceret liv med færre udfordringer. Det er altafgørende, at du selv er parat til at gøre en indsats, for at det vil lykkes dig. Jeg er som fodboldtræneren, der står på sidelinjen og hjælper dig med at justere  kursen. Jeg er ikke selv med ude på banen for at sparke til bolden. Jeg har tidligere været derude, men nu står jeg og har overblikket og erfaringen og kommenterer – ligesom træner på fodboldholdet. Det er fodboldspillerne, der selv skal spille kampen, men de kan kun blive gode til det, hvis træneren i forvejen har trænet dem ordentligt. Uden en træner vil de ikke komme langt.
Forestil dig to fodboldhold, der spiller mod hinanden. Det ene hold har taget et weekendkursus i, hvordan de skulle spille, og det andet hold har hele tiden haft en dygtig træner, der aktivt har været med til alle træninger. Hvem tror du mon vinder den kamp?

Læs mere på www.DatingDanmarkCoaching.dk/coaching 

Næste side med kontaktoplysninger > > > >
.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd

Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching

Afklarende samtale

Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder

Ny gruppe for singler

Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder

Artikler og blogposts


Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.

Foredrag og coaching


Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.

Følg os på facebook

facebook

Tilbud!

De mest læste artikler