GRATIS bog, tips og nyheder

Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Pressemeddelelser

November 2012

Fredag den 23/11 kl. 11.30 er jeg gæst i Lounge på TV2 Lorry i forbindelse med bogen ”Datingsider – sider af dating”, om hvordan man forbereder sig til stævnemøder og parforhold.

Dating kan godt sammenlignes med en jobsøgningssituation.
Der er skrevet en artikel i Berlingske om dette på www.b.dk/relationer/ekspert-opfat-dating-som-jobsoegning

 


Onsdag den 21. november deltager jeg i den direkte radioudsendelse ”Iben & Mødregruppen” på www.radio24syv.dk klokken 14.45. Udsendelsens tema er ‘lige børn leger bedst’ i parforholdet – om dating og sociale skel.

I linket herunder starter interviewet med mig 47:00 og varer fem minutter.

http://arkiv.radio24syv.dk/video/7351013/iben-mdregruppen-21-11-2012-2

 


I flere medier taler man i øjeblikket om, at ufaglærte ikke er i stand til at score for at få sig et parforhold.

Det er min fornemmelse, at artiklernes konklusion er, at dårlig forberedelse som regel betyder et dårligere resultat, og det er jeg helt enig i.
Derimod mener jeg, at der ikke behøver at være nogen sammenhæng mellem om man er ufaglært eller akademiker.
Tendensen er nok snarere, at hvis man er i stand til at forberede sig til et job i form af en uddannelse, er man nok også bedre i stand til at forberede sig til dating og til et parforhold. Dating uden mental og følelsesmæssig forberedelse er spild af tid og penge, og parforhold uden lignende forberedelse er næsten dømt til at mislykkes.

 


Oktober 2012

Siden bogen for og om singlemænd (og parforhold i det hele taget) udkom for tre uger siden, er flere boghandlere begyndt at udstille den i deres forretning. Det samme gælder også min forrige bog fra februar måned ”Frihed – med bedre parforhold”. I Kleins Boghandel på Frederiksberg er der et helt udstillingsvindue ud til gaden med disse to bøger.

Andre boghandlere har bøgerne stående på deres reoler.

 


September 2012

– Ét er at finde og få fat i en kæreste/partner.
– Noget andet er at få parforholdet til at fungere og vare ved.

I dag (25/9-12) udkommer bogen om og for single-mænd!

Som single står man egentlig i en fantastisk situation. Man leder efter en kæreste/partner, og alt er åbent. Der er massevis af muligheder. Det er lidt ligesom at bage brød. Når et brød først er bagt, kan man ikke lave om på ingredienser, sammensætning, hævning eller tiden i ovnen. Men inden brødet bages, er der alle muligheder for at skabe det mest optimale brød. Man bestemmer selv, hvor meget mel, salt, sukker og andet der skal i, hvor mange grader ovnen skal stå på, og hvor længe brødet skal bage.

Mange mennesker går løs på stævnemøder, kærestetid og parforhold uden tilsyneladende på forhånd at have sat sig tilstrækkeligt ind i planlægning, forberedelse, færdigheder og lignende. Dette er muligvis grunden til, at næsten halvdelen af alle indgåede ægteskaber ender i skilsmisse.

Denne bog guider singlemanden gennem dét, som for mange ligner en jungle af dating, forelskelse, tilnærmelser, afvisninger, frustrationer, glæder, og meget mere der handler om relationer og følelser. Bogen leder singlemanden sikkert igennem det farlige farvand med klipper og skær, for at han til sidst kan ankomme trygt i dén havn, hvor han gerne vil være.

Der er skrevet mange bøger om mænd og dating, men ingen er gået i dybden med, hvordan manden kan finde lykken og kærligheden ved at være ægte og autentisk. Dette inkluderer både færdigheder, adfærd og holdninger. Der skal være naturligt flow i livet. Det kan sammenlignes lidt med, når man kører bil, og næsten automatisk skifter gear på det tidspunkt, det er nødvendigt.

På samme måde er det ikke kun et spørgsmål om at lære nogle færdigheder i at score en sød kæreste. Hvad så senere, når hverdagen dukker op, ”maskerne falder”, og livets udfordringer kommer?

Selv om bogens primære målgruppe er heteroseksuelle single-mænd, kan den også give stof til eftertanke for folk i parforhold, fordi vedligeholdelse af forholdet indebærer, at vi bliver ved at med at forføre vores partner og at være bevidste og opmærksomme.
Datingsider – sider af dating
– om hvordan du kommer i balance,
så du tiltrækker din ideelle kvinde,
og parforholdet varer ved

ISBN 9788771145045
Forlaget BoD, 252 sider, 247 kroner

Herunder er nogle boganmeldelser:

Ekstra Bladet:
Psykoterapeuten Mikael Hoffmanns ‘Datingsider – sider af dating’ drejer sig ikke kun om at finde en kæreste, men også om at beholde hende. [..] Hoffmanns erklærede mål er at hjælpe læserne med at finde sig selv og komme i balance, så han tiltrækker den ideelle kvinde for ham. [..] at bygge sig selv og sit liv om og op, så man får mere selvværd og mening i sit liv – og derved være bedre til at finde og beholde en kæreste.
http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1830094.ece

Man bliver nænsomt, men bestemt gelejdet gennem letforståelige praktiske og velbegrundede trin, nærværende eksempler, statistikker og enkle effektfulde øvelser.
Karl-Otto Sandvik, Coach og Mentor

..en god bog som kommer vidt omkring ift dating gamet, indledning og fastholdelse af et forhold samt det at være et sundt og helt menneske før man kan forvente den store kærlighed. 
Peter Esbensen
Partner Account Manager, Microsoft


August 2012

I februar udgav jeg bogen ”Frihed – med bedre parforhold”. Den er blevet særdeles godt modtaget, hvilket har inspireret mig til min næste bog, som handler om mænds singleliv og dating. Den udkommer i september 2012 på forlaget BoD.

Inden da afholder jeg en workshop for single-mænd om hemmeligheden i, hvordan man bliver i stand til at tale med enhver kvinde, man ønsker. Hvordan man finder sin ideelle partner.

Kurset handler om, hvordan man overvinder sin frygt og bliver i stand til at kunne gå hen til en-hvilken-som-helst kvinde og starte en samtale med hende. Hvis man kan tale med rigtigt mange kvinder – især dem, der er interessante – hvor stor er sandsynligheden så for, at man på et tidspunkt møder den ideelle kvinde?

Workshoppen giver kursisterne færdigheder, selvsikkerhed og viden om, hvordan man starter samtaler. Det foregår med små skridt fremad i et trygt miljø, hvilket er den bedste måde at lære på.

Læs mere om kurset på www.DatingDanmarkCoaching.dk/workshop

 


Juli 2012

Kursus med coaching om dating og single-liv

Mikael Hoffmann, singleterapeut og coach,  har introduceret et nyt koncept, som kan hjælpe med at finde den ideelle partner. Formen er gruppe-coaching over telefonen.

Dels holdes prisen nede, og dels giver formen mulighed for, at flere kan drage fordel af det upåvirket af geografisk placering.

Både mænd og kvinder kan deltage.

Telefon-coaching har følgende fordele

  • Man kan sidde hjemme i trygge omgivelser
  • Man er anonym i den udstrækning, man selv ønsker det
  • Der spares rejsetid til klinikken på Frederiksberg
  • Formen er billigere end fysisk en-til-en coaching
  • Man kan få input ved at lytte til de øvrige deltagere

Gruppe-coaching
Mange har de samme udfordringer som dig med at finde sig en kæreste. En af fordelene ved gruppe-sessioner er, at bare dét, at du lytter til andres løsning af deres problemer, vil hjælpe dig med at løse dine egne. I din gruppe vil du blandt andet høre om, hvordan andre håndterer udfordringer , du enten kender og måske får en ny løsning på, eller som du endnu ikke selv har stået over for. Dette vil sætte dig i stand til at finde din egen løsning, når du eventuelt befinder dig i en lignende situation. Det er den største fordel ved gruppe-coaching.

Tidspunkter
13 torsdage fra kl 19.00 til 20.00

Pris
13 gange 60 minutter over Skype eller fasttelefonnettet, 3.510 kroner (270 kr pr gang)
+ 1 gratis bonussession.

Startdato
Når der er tilmeldt mindst fem deltagere, finder vi en startdato.

Så hvis man ønsker effektiv, men anonym, coaching til at finde sit livs udkårne, kan man booke en gratis afklarende samtale med Mikael, for at finde ud af om gruppe-telefon-coaching er noget.
Læs mere om dette på www.datingdanmarkcoaching.dk/tilbud.

Ring på mobil 21 79 18 50 til parterapeut og mentor-coach Mikael Hoffmann for flere informationer eller for at planlægge en aftale.

Læs mere om kurset på www.datingdanmarkcoaching.dk/coaching

 


Juni 2012

Ny webside

– Hvorfor er det så svært at finde en dejlig kæreste og få forholdet til at hold?

– Hvordan kan man få ro og balance i sit liv?

– Hvad kan man gøre, for at tiltrække den ideelle partner?

Hvis man vil have succes med Dating i Danmark, skal der måske coaching til…

Ny webside om dating og singleliv på www.DatingDanmarkCoaching.dk 

 


Marts 2012

Single

Er du single og ønsker du dig et dejligt blivende parforhold?

Ny video på 11½ minut med  tips til syv trin, du bør gennemgå, for at være klar til at leve i et godt og vedvarende parforhold.

Videoen kan ses på www.MegetBedreParforhold.dk/single

 

 

Leave a Reply

Bog om dating for mænd

Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching

Afklarende samtale

Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder

Ny gruppe for singler

Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder

Artikler og blogposts


Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.

Foredrag og coaching


Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.

Følg os på facebook

facebook

Tilbud!

De mest læste artikler