GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Derfor falder pigerne for de slemme drenge

Hvis du er en mand, undrer du dig måske over, hvorfor nogle kvinder falder for ”de slemme drenge”. Er disse mænd blot nogle ubehagelige børster, der gør hvad det passer dem, og i øvrigt skider højt og flot på alle andre? Ofte har disse mænd ikke noget særligt attraktivt liv i øvrigt, og de fremstår i det hele taget som nogen, der ikke har meget at byde på. Hvorfor falder nogen piger så for det?

© Imagerymajestic | Dreamstime.com

© Imagerymajestic | Dreamstime.com

Svaret er, at det alt sammen handler om tiltrækning. Tiltrækning mellem to mennesker er som den magnetiske kraft mellem magnetens to poler. Det kilder i maven, og føles fantastisk i hele kroppen. Vi vælger ikke bevidst, hvem vi vil tiltrækkes af. Det sker helt af sig selv, når vi møder et menneske, der trykker på de rigtige knapper. Af samme grund som kvinder bliver tiltrukket af de slemme mænd, kan det modsatte også forekomme, nemlig at kvinden møder en dejlig mand, der ikke er tiltrukket af hende. Tiltrækning skal der til, for at der kan komme et forhold ud af det.

Hvad er det generelt, at kvinder er tiltrukket mest af?

– Magt/indflydelse/lederskab/sikkerhed
– Berømmelse
– Udseende
– Penge
– Eksklusivitet (fyren alle andre også vil have, og som derfor er svær at få fat på)
– Personlighed

Hvad er så det, der gør de slemme drenge tiltrækkende? Det er deres personlighed!

 

1) De er selvsikre

© Yanik Chauvin | Dreamstime

© Yanik Chauvin | Dreamstime

Hvis de ikke var selvsikre, ville de ikke være i stand til føre sig frem som de-slemme-drenge. Kvinder elsker mænd med selvtillid. Det giver dem en følelse af sikkerhed og tryghed. Ur-instinktet er, at så bliver de ikke spist af vilde dyr eller dør af sult.

2) De er ligeglade

De bekymrer sig ikke om kvinden er der eller ej. Hvis hun går sin vej, finder de bare en ny. De er ikke afhængige af nogen eller noget. De er fri…

3) De er spændende og eventyrlystne

De rejser spændende steder hen, og finder hele tiden på noget nyt og anderledes. Kvinder vil hellere være en del af mandens eventyr, end at hun skal lukke ham ind i sit eget. Det er et urinstinkt, som delvis er ødelagt at den ”frigjorte” kvinde. Det har nogle omkostninger at gå imod naturens orden. Det kan sammenlignes lidt med forureningen af kloden. Det er skønt med civilisationen, men det har nogle miljømæssige omkostninger.

4) De er udfordrende og mystiske

Hvis manden føjer sig for sin kvinde, bliver han uinteressant og mister din styrke, personlighed og seksuelle tiltrækning. En kvinde fortæller, at hun fik sin mand til at sætte sig ned og tisse, hvorefter han mistede al sin sex-appeal. Hun fik sin vilje, og der blev ikke tisset udenfor mere, men samtidig mistede hun det, hun fandt mest tiltrækkende hos ham. Kvinder ved aldrig, hvor de har en slem dreng, og det gør ham til en udfordring. Kvinder elsker udfordringer, og de elsker at se om de kan fange og tæmme ham. Men kort efter, at han er tæmmet, bliver han uinteressant i deres øjne, og hun starter med at blive negativ og ”umulig”. Dermed har vi en negativ skrue i parforholdet.

5) De er meget maskuline

Maskulinitet hos en mand betyder meget for en rigtig (feminin) kvinde. En maskulin mand kigger sin kvinde selvsikkert i øjnene, når han taler (og han taler højt). Han siger sin mening, og ved hvordan han får det, som han vil have det. Han lader sig ikke friste, hvilket giver hende tryghed, og forsikring om at han ikke bare løber sin vej og lader hende i stikken.

6) De giver deres kvinde en følelse af styrke og kontrol

Den slemme dreng føler, at han ejer hele verden, og det smitter af på hans kvinde. Når hun er sammen med ham, føler hun, at intet kan røre hende. Hun kan læne sig tilbage og være den kvindelige kvinde, som hun allerhelst vil være.

7) De er gode i sengen

Det er meget godt og hyggeligt at købe blomster, gå strøgtur og nusse hende i timevis. Mange kvinder kan også godt lide det, især i et forhold med en mand, de virkelig elsker – men de fleste kvinder fantaserer om en stærk og maskulin mand, der en gang imellem tager fat i hende uden at spørge om lov, og har vild og voldsom sex med hende alle andre steder end i sengen. Alle de første seks punkter betyder formentlig, at han også er god i sengen – og det er han som oftest, fordi han har været sammen med rigtig mange kvinder før hende. Sørg derfor for at give din kvinde den mest fantastiske sex, hun kan forestille sig. Kvinder er lige så vilde med god sex som mænd. Det kan være svært at finde en fyr, der er god i sengen, så når hun finder ham, holder hun fast i ham.

.

Disse syv punkter er nogle af de ting, der gør de slemme drenge tiltrækkende for kvinder. Problemet for kvinderne er, at disse mænd ofte har et følelsesliv, der ligger i ruiner. Deres adfærd er destruktiv, og de egner sig slet ikke til længerevarende seriøse forhold. Kvinder er tiltrukket af selvsikkerhed, ubekymrethed, spænding, eventyr, udfordring, mystik, maskulinitet, styrke, kontrol og god sex. Ikke af de negative aspekter af den slemme dreng. Men kvinder er på den anden side heller ikke interesserede i en mand, der bare ligger på sofaen og glor TV, og som venter på at hun gør hans liv spændende.

Hvad kan du bruge disse oplysninger til? Kig på de ovenstående punkter, og overvej hvordan du kan udvikle dig selv på alle syv områder – samtidig med at du fortsætter med at være den søde og dejlige fyr, du helt sikkert er. Så ender du nemlig med at blive endnu mere tiltrækkende end de slemme drenge, og din kvinde vil elske dig for det 😉

.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler