GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Drop netdating

På dagens online version af MetroXpress kan man læse en artikel af Signe Christiansen om grunden til, at det er en god idé ikke at regne for meget med netdating, når man ønsker sig at møde den eneste ene.

www.metroxpress.dk/nyheder/drop-netdating-se-her-hvordan-du-finder-en-kreste/KObljD!3WhN7brhrpth2/

Jeg er helt enig i, at for at få et parforhold til at blive godt og var ved, er det ikke  tilstrækkeligt at skabe kontakten til en person, der matcher nogle (relativt) få kriterier. Først og fremmest skal man være i balance med sig selv, for at være i stand til at tiltrække sig en partner, der også er i balance. Dernæst er RELATIONEN og MØDET altafgørende. Men kan ikke skabe et varigt parforhold med netdating og kemi alene. Det vil være en hurtigt fix-it-løsning, som kun dulmer en følelsesmæssig smerte midlertidigt. Det vil udelukkende være symptombehandling i stedet for årsagsbehandling. Man kan bruge netdating som et værktøj til at møde den eneste ene – når man har gjort sit forarbejde forinden og er klar.

Netdating er lige så godt et sted at møde en kæreste som en cafe, en bowlingklub eller ved busstoppestedet. Det er et værktøj til at mødes. Det er lidt ligesom en hammer, der også er et godt værktøj, når den bliver brugt rigtigt. Hvis du bruger hammeren forkert, kan du slå dine fingre, eller komme til at smadre noget kostbart. Men det gør ikke hammeren til et dårligt værktøj. Det er DIG, der skal lære at håndtere hammeren. Så kan den bygge både huse og broer!

Så lær dig selv at kende. Lær færdighederne og grundreglerne, inden du kaster dig ud i en hvilken som helst form for dating.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler