GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Gør denne jul til din sidste som single

For nogen singler er julen ikke en glædens og samhørighedens tid. Den kan være både frustrerende og smertefuld at komme igennem. Hvordan kan du sikre dig, at dette bliver din sidste jul alene, og at du allerede næste år har etableret den familie med ægtefælle og barn, som du måske drømmer om? Hvordan tiltrækker man sig en partner, der også har lyst til, at parforholdet skal vare ved, og fortsætte med at være lykkeligt?

Der er ingen hurtige genveje, hvis man i mange år er stødt på de samme udfordringer og blokeringer. Imidlertid er der her syv punkter, som du kan følge, hvis du ønsker at bevæge dig i retning af et blivende og godt parforhold:

1. Skab dig først og fremmest et attraktivt liv alene

2. Find dig selv. Arbejd utrætteligt med dig selv, dine holdninger og overbevisninger

3. Slap af ind imellem og tilgiv dig selv. Hav det sjovt i din søgen efter dig selv (og din kommende partner)

4. Lær livets færdselsregler at kende (personlig udvikling). Vær bevidst om hvilke forhindringer og problemer, du altid braser ind i igen og igen – og gør noget ved det!

5. Bliv dygtig til menneskelig kontakt og nærvær. Øv dig hele tiden i sociale relationer

6. Få balance på alle planer (ingen forgiftning, nok af alting, psykisk og følelsesmæssig ro, passende motion, samt find ud af hvad det egentlig er du vil med dit liv)

7. Ræk ud og søg hjælp. Find en uvildig vejleder, der ikke er følelsesmæssigt eller økonomisk forbundet med dig, og som derfor kan hjælpe dig uden at have en dagsorden på dine vegne. Hvem forestiller sig, at man kan tage kørekort uden en kørelærer til at vejlede sig forinden?

Dating og parforhold skal forberedes på samme måde som en jobsøgningssituation og den efterfølgende ansættelse. Uden forberedelse risikerer du fyring/skilsmisse.

At finde en partner for livet og få det gode parforhold til at vare ved, er en stor opgave, der ikke bare kommer flyvende af sig selv. Der skal arbejdes på sagen, og det skal gribes rigtigt an.

.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler