GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

How to impress a girl 2 – Sådan imponerer du en kvinde, du i øjeblikket er ven med, og som du gerne vil være kæreste med

Du er blevet venner med en helt fantastisk kvinde – the most beautiful woman. Men du sidder fast i venskabet og vil gerne flytte det over til at være et kæresteforhold. Hvad gør du?

Her er seks tips til, hvordan det kan lade sig gøre:

1. Først og fremmest skal du skabe afstand til hende. Det er meget svært, når du er vild med hende, men det er den eneste sikre måde at komme ud af vennezonen på. Hvis du vil have hende til at se dig i et andet lys, er du nødt til at holde dig væk et stykke tid, så dit forhold kan nulstilles, når du vender tilbage igen. Vær i minimal kontakt med hende i mindst 3-4 uger. Det kan lyde som en evighed, men det er det værd. Vær høflig, når du møder hende, men lad være med at blive hængende. Gør jeres telefonsamtaler korte.


Hvis hun spørger, hvorfor du pludselig har ændret dig, kan du fortælle hende, at du har brug for tid til at på styr på dine prioriteter. Sig til hende, at det er ikke personligt, men at du bare arbejder på andre områder af dit liv lige nu. Det accepterer de fleste kvinder som en god grund, selv om hun kan være utilfreds med, at du ikke bruger så meget tid sammen med hende mere.

2. Fokuser på at forbedre dig og dit liv. Afsæt de timer, du ellers ville bruge med hende (eller tænke på hende) til at føle dig bedre tilpas. Du vil på den måde blive en ny og forbedret udgave med større selvtillid. Husk, at du ikke gør det for hende lige nu. Du gør det for dig selv, så du får højere selvværd og mere selvsikkerhed.

Plej dig selv. Eksperimenter med en ny frisure, en ny cologne, osv.

Få kontrol over dit liv. Hvis der er noget i dit liv, der i øjeblikket føles ude af kontrol – uanset om det er uddannelse, karriere, økonomi eller andet – så er dette et godt tidspunkt at få styr på det. Find ud af, hvad du skal gøre, for at stabilisere din situation, så du kommer op på sporet igen. Kvinder er tiltrukket af mænd, der ser ud som om de har kontrol over deres liv. Men det bedste vil være, hvis du også indeni føler dig tryg og selvsikker, fordi du har succes og gør det godt.

Dyrk en ny hobby eller skaf dig en ny interesse. Er der en sport, du altid har ønsket at prøve? Eller et emne, du længe har kunnet tænke dig at vide mere om? Nu er det et godt tidspunkt at tage det op på! Kvinder er interesserede i mænd, der er interessante, og som har hobbyer eller bibeskæftigelser, der gør dem interessante.

3. Skab et nyt første-indtryk. Når du har været væk et stykke tid, og er klar til at have noget at gøre med hende igen, vil du få mulighed for at give et nyt indtryk af dig selv. Hvis du spiller dine kort rigtigt, vil hun begynde at se dig i et helt nyt lys.

Gør dit bedste. Når du møder hende igen, skal du bruge ekstra kræfter på nærvær og tilstedeværelse.

Gør dine intentioner klare. Hvis du vil have hende til at se dig som en potentiel kæreste, så opfør dig som sådan! Flirt med hende. Bevar øjenkontakten. Giv hende komplimenter. Lad være med at falde ind i de gamle vaner, ved fx at tilbede den jord, hun går på. Du skal få hende til at føle sig som noget særligt, men ikke på bekostning af at nedgøre dig selv.

© Hurricanehank | Dreamstime.com

© Hurricanehank | Dreamstime.com

4. Lad være med at være til rådighed uafbrudt. Denne gang må hun arbejde lidt på at få din opmærksomhed. Fx gider du ikke høre på hendes beklagelser over sin seneste kæreste, eller se kvalmende romantiske fjernsynsserier sammen med hende. Til gengæld vil du gerne invitere hende ud på middag, hvis hun er interesseret.

Vær meget bevidst om og træk en klar skillelinje mellem ting, du plejede at gøre for hende i vennezonen, og de ting du er villig til at gøre for hende som en potentiel kæreste.

5. Spild ikke din tid. Når du igen har taget kontakt med den vidunderlige kvinde, må du ikke vente måneder, inden du inviterer hende ud eller på anden måde flytter forholdet op til det næste niveau. Gør det inden for en uge. Inviter hende på et stævnemøde, fx en middag med bare jer to. Det er klart romantisk, og vil give hende et fingerpeg om, hvad det er, du er ude på.

Fortæl hende om dine følelser for hende på en klar og selvsikker måde. Lad hende vide, at du er interesseret i at være mere end bare venner med hende. Hvis hun ikke er interesseret i dette, så accepter hendes beslutning, men gør hende det klart, at du ikke ønsker at fortsætte med kun at være i vennezonen.

Bryd den berøringsfølsomme barriere. Hold hendes hånd, give hende et knus, kæl med hendes hånd, når I sidder ved bordet. Dette vil gøre det tydeligt for hende, hvad du mener.

Husk hvad Sean Connery sagde i en af hans film: “Nøglen til en kvindes hjerte er en uventet gave på et uventet tidspunkt.” Gaven behøver ikke at være ekstravagant. Prøv noget så simpelt som en enkelt blomst eller lignende. Gør ikke et stort nummer ud det, når du giver gaven, men gør det med et smil.

6. Accepter hendes beslutning, uanset hvad hun ønsker og vælger. Hvis du har prøvet alt for at imponere hende, og hun stadig ikke er interesseret i at komme sammen med dig, så træk dig stilfuldt tilbage. Nogen gange er gnisten der bare ikke. Du har gjort dit bedste, og der er andre kvinder derude, der vil sætte pris på den person, du er. Bare klø på med fornyet selvtillid!

.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler