GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Hvad forventer vi af en partner?

Ingen kan undgå forventninger, også selv om vi godt ved, at de kan ødelægge rigtigt meget for en fremtidig relation.

Men lad os alligevel se på, hvad vi alle sammen gør, og så tage den derfra.

Hvordan er en god mand?

Kvinden vil have en stærk, smuk og anerkendende mand. En mand, der passer på hende og giver hende mulighed for at være sig selv. En mand, der er hendes ven. Samtidig må det gerne være en, hun kan have det sjovt med, og betro sig til. Det gør ikke noget, hvis han er succesfuld, og har en masse ambitioner og penge, men det er sekundært i forhold til de først nævnte og vigtigste kvaliteter.

Hvordan er en god kvinde?

Manden vil have en sexet, selvsikker og støttende kvinde, der ser godt ud. Heldigvis er det individuelt, hvad hver enkelt anser for at være sexet og godt udseende.

Grunden til at kvinden ønsker en stærk mand og manden ønsker en smuk kvinde, skal findes i generne. Det kan nemlig være afgørende for artens overlevelse – at afkommet kan klare sig.

Manden skal kunne beskytte familien mod fx vilde dyr, og en smuk kvinde har større chancer for at blive valgt til formering end en grim. Sådan var det i ur-tid, men selvfølgelig kommer der andre præferencer ind i et beskyttet overflodssamfund.

Imidlertid er det således, at med tryghed og modenhed vokser behovet for intellekt, følelsesmæssig sparring og samhørighed. Dette gør sig dermed gældende i vores overflodssamfund.

Hvorfor bliver kvinder trætte af deres mænd?

Ofte er det urealistiske forventninger, der får kvinder til at ønske sig en anden mand, end den, de har fået fat på. Kvinder vil gerne have, at deres relation er perfekt i første omgang, men modningen til et godt parforhold tager tid, og det samme gælder forståelsen for hinanden.

En anden grund er, at det er nemt for mænd at “snyde”, hvis det er det, de ønsker. Det gælder både i forsøget på at tiltrække kvinder til dating, men også senere i ægteskabet. Mænd gør det ikke i en ond mening. De pynter blot lidt på sandheden, for at tage sig bedre ud – men det høster kun en kortsigtet belønning.

Hvorfor bliver mænd trætte af deres kvinder?

Når kvinder kritiserer, hænger sig i detaljer, er sure og utilfredse, kan det frustrere manden til vanvid og raseri. Kvinder kan grundlæggende lide at lave ting om, for at forbedre dem. Manden derimod er ikke interesseret i at ændre noget, der virker fint.

Undersøgelser viser, at hvis man udsætter hinanden for forsvar (søforklaringer), kritik, obstruktion af kommunikationen og foragt, har parforholdet ikke langt igen. Se www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/hvad-er-det-vaerste-man-kan-udsaette-sin-aegtefaelle-for med uddybning af dette postulat.

Hvad kan der gøres for at løse problemerne?

© Melis82 | Dreamstime.com

© Melis82 | Dreamstime.com

For at blive henholdsvis “gode mænd” og “gode kvinder” tror jeg, ​​at nogle enkle justeringer i forventninger og overbevisninger er nødvendige. For både mænds og kvinders vedkommende.

1. For det første at sætte sig ind i de uskrevne regler for dating og parforhold. Et eksempel på en uskreven regel er at man ikke kommer ind i en togkupe og højt siger ”God-af-ten”. En anden uskreven regel er at hilse igen, hvis nogen siger hej eller rækker hånden frem. Det ville være uhøfligt bare at ignorere en fremstrakt hånd.

2. At gøre mere ud af sig selv, hvis man ikke gør nok i forvejen. Ikke at være ligeglad med det ydre. Tage bad, gå regelmæssigt til tandlægen osv.

3. At udvikle sig selv personligt. Dette punkt giver også andre fordele på en masse områder af livet.

Kort sagt at gøre en indsats og ikke tage alting for givet. Vaner og dovenskab kan ødelægge ikke kun et godt parforhold, men alt muligt andet også.

Der er ikke noget i vejen for at have forventninger. De skal bare have en klangbund af realisme, og de skal stemme overens, det vil sige at du ikke kan have højere forventninger til din partner end du har til dig selv. Som med alt muligt andet er for lidt for meget ikke godt. Blot du er bevidst om hvad der foregår, vil du med stor sandsynlighed få dig et godt liv med din partner.

.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler