GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Hvad koster det at være single?

Et parforhold og ægteskab er en måde at få folk til at modnes og tænke på fremtiden. Det frie singleliv med byture og sjov erstattes med fx måltider sammen, opdragelse af børn og opsparing til et hus eller en ejerlejlighed.

Men hvad koster det egentlig at vælge enten singletilværelsen eller parforholdet?

Selvfølgelig er der nogen store udgifter i forbindelse med et parforhold som fx bryllup og børn, men det viser sig at det alligevel på sigt er billigere at leve sammen end hver for sig.

Huslejen er billigere, hvis man er to om at betale den. Lejligheden eller huset skal være betydeligt større end det dobbelte, før udgiften pr person er den samme. Også forsikringer, bil, mad, TV og telefonregninger er mindre for et par.

Singler har tendens til at bruge mange penge på byture, fitnesscentre, fritidsinteresser og tøj, til forskel fra når man lever i parforhold.

Ægtepar begynder ofte at spare op til alderdommen på et tidligt tidspunkt, mens singler generelt venter til de er i 40’erne. Ægtepar køber typisk hus eller ejerlejlighed inden for et par år. Dette giver dem mulighed for opsparing, hvilket er positivt, men samtidig tvinger det dem til større udgifter i form af fx husførelse, livsforsikring og møbler.

Når det drejer sig om børn, kan omkostningerne blive helt overvældende. Det er bestemt ikke billigt at opfostre og opdrage børn. Forskellige undersøgelser viser, at udgiften pr barn fra det bliver født til det flytter hjemmefra er omkring en million kroner. Det kommer selvfølgelig an på hvor i landet man bor henne, om barnet kommer til at gå i privatskole, om tøjet er brugt eller nyt, og om der er søskende, der giver en vis rabat på mange ting.

Et andet aspekt er, at når man er et par, er det lettere at holde styr på økonomien, end hvis man er alene om alting. Når man er to, kan den ene måske se noget, som den anden ikke har fået øje på. Måske er nogle bestemte udgifter ved at løbe løbsk eller er helt unødvendige. Når man er alene, kan man have blinde pletter, som kan blive kostbare.

Denne artikel har kun set enøjet på de økonomiske aspekter. Selvfølgelig er der mange følelsesmæssige sider i valget at leve alene eller sammen med et andet menneske. For eksempel ville ingen få børn, hvis man udelukkende så på den økonomiske side. Men der bliver alligevel født mange børn, og nogen lever alene og andre sammen. Dette viser, at det er følelserne, der bestemmer, og det er ganske udmærket :-)

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler