GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Hvem bliver man egentlig forelsket i?

Forelskelsen er en rus eller feber, som tilsidesætter al rationel logik. Når en række ubevidste parametre passer sammen, udsender hjernen nogle stoffer, som kortslutter systemet, og får os til at blive voldsomt tiltrukket af hinanden. Den, du forelsker dig i, matcher dig i præcis det øjeblik, I bliver forelskede i hinanden. Forelskelsen er designet til at tiltrække to personer, hvormed der kan avles et afkom, så menneskearten kan bestå.

Forelskelse på samme tid i hinanden for to mennesker er som hvis du går rundt i et mørkt rum med en stikprop. Pludselig rammer du ind i en stikkontakt, der passer til stikket, og der er LYS.

© Luba V Nel | Dreamstime

© Luba V Nel | Dreamstime

Hvis vi et øjeblik skal være rationelle, kan du spørge dig selv om hvilket stik du ønsker at passe med (at danne par med). Det skal du beslutte dig til, INDEN du bliver forelsket. Hvis du ønsker at finde og være sammen med en bestemt type person resten af dit liv, skal du først selv VÆRE den person, som er i stand til at tiltrække den du ønsker at danne par med.

At finde en kæreste er ikke kun et spørgsmål om at lære nogle færdigheder om dating og scoring og derefter at blive forelsket. Hvad så efter et stykke tid, når hverdagen kommer, og når “maskerne falder”?

Hvis du fx er et rodehoved, kan du let komme til at forelske dig i et ordensmenneske. Ubevidst vil du gerne have ham/hende til at hjælpe dig med at få orden i dit liv. Du vil i forelskelsesfasen opleve, at dette sker, og du har det vidunderligt. På det psykologiske plan vil din nye kæreste repræsentere nogle skyggesider af dig (ordensmennesket), som i hverdagen er skjulte og gemt af vejen. For din kæreste vil det modsatte gøre sig gældende, for du vil repræsentere det frie og utvungne for ham/hende. Men når forelskelsen er fordampet efter et års tid, så kan det, der oprindeligt tiltrak jer til hinanden, komme til at irritere jer grænseløst. Måske finder du det irriterende at tingene skal stå på en bestemt plads, at alting skal ordnes på en bestemt måde, osv. Det, der i begyndelsen var charmerende og tiltrækkende, er nu pludseligt irriterende og frastødende. Stikproppen passer ikke med kontakten mere. Hvis du ikke gør noget ved dette, kan det resultere i et brud/skilsmisse, eller et undertrykt liv i ensomhed og frustration – og er det det, du gerne vil?

For at blive lykkelige sammen, handler det om at begge parter er så ægte og autentiske som muligt. Der skal være naturligt flow i livet. Det kan sammenlignes med, når man med lethed kører bil, og næsten automatisk skifter gear på det tidspunkt, det er nødvendigt. På samme måde bør det være med parforhold. Men for at kunne have rutinen og få optimal køreglæde og sikkerhed, skal man lære de nødvendige færdigheder på en køreskole med både teori og praktiske køretimer. Glatbane, myldretid, parallelparkering, motorvej, osv. Jo flere situationer, du har prøvet og mestrer, jo større chancer er der for succes bag rattet. Nogle tager kørekort på kort tid, fordi de har flair for det. Andre bruger meget lang tid. Vi er alle forskelligt indrettet, så der er ikke noget, der er hverken rigtigt eller forkert. Du er ikke “forkert”, fordi du enten er lang tid eller kort tid om at lære det, der skal læres. Det ER bare sådan.

Så sørg for at få ryddet op i gamle og skadelige overbevisninger og holdninger. Find ind til dig selv og blive autentisk med et stort råderum. Få så mange strenge på dit livsguitar som muligt. Det giver de smukkeste melodier, og det vil gøre det lettere for dig at kunne tilpasse dig til et andet menneske, uden at du bliver nødt til at give køb på dig selv.

På den måde vil du være velforberedt til et harmonisk, lykkeligt og blivende parforhold.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler