GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Hvor kan man mødes første gang?

Det er ikke helt ligegyldigt, hvor I aftaler at mødes første gang, efter at I har fået kontakt med hinanden på fx en datingportal. Dels er der det rent sikkerhedsmæssige ved at møde en fremmed person, du ikke har tillid til og kender endnu, og dels siger det også noget om jer som personer om I vil mødes på en børnelegeplads eller til en opera.

Du skal vælge eller indvillige i et sted, hvor du føler dig tryg og sikker. Det vil give det bedste grundlag for at vurdere, om I skal mødes igen.

Husk også at fortælle en af dine venner eller et familiemedlem, hvor du tager hen og hvem du skal møde – blot for en sikkerheds skyld.

På en bar. Det er det mest almindelige, og det giver jer mulighed for nemt at tage enten en kop kaffe eller en drink sammen – afhængigt af tidspunktet I mødes.

Ved indgangen til en forlystelse, fx tivoli eller et marked. Det giver jeg mulighed for at gå rundt og kigge – og eventuelt deltage i aktiviteter.

 

I en kirke, hvis religion er vigtig for dig.

Til en udstilling. Det vil give jer mulighed for at tale om noget, som (forhåbentlig) interesserer jer begge. Check avisen eller nettet for muligheder, inden du laver aftalen.

I en park. Der er både fordele og ulemper ved dette. Fordelen er at det foregår i naturen. Ulempen er, at det kan være, at I er helt alene, og det er ikke altid en fordel at møde en fremmed på den måde.

En banegård eller lufthavn, hvis den ene af jer kommer langvejs fra.

På et bibliotek, hvis I begge interesserer jeg for bøger og litteratur.

Forhallen på et hotel. Det kan godt virke meget business-agtigt, men kan være et godt bud, hvis det er det, du gerne vil signalere.

På et museum er en rigtig god idé, hvis I begge har interesse i emnet.

Så hvad du og I vælger, afhænger af jeres lyst og interesser. Dog vil det altid være en god idé at vælge et sted, hvor du relativt hurtigt kan komme derfra igen, hvis det viser sig, at kemien mellem jer slet ikke passer sammen.

Og husk, at uanset om du er mand eller kvinde, så hav dig hele tiden for øje: Vær opmærksom!  Vær sikker!

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler