GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Hvor kan man tilfældigt møde en mulig partner?

Hvor kan man helt tilfældigt møde kvinder, som man kan date?

· Biblioteket: Både på læsesalen og mellem reolerne er der mulighed for at komme i kontakt med kvinder med dine spørgsmål og interesser. Nogen gange er der også foredrag og begivenheder på bibliotekerne.

· Busstoppestedet: Venter du det samme sted og på det samme tidspunkt hver dag, kan du skabe en følelse af fællesskab med andre, der også står der til dagligt. Start kontakten forsigtigt. Du har jo masser af tid, fordi det gentager sig i det uendelige dag efter dag.

· Cafeer: Prøv at falde i snak med den, der sidder ved siden af dig.

· Dans: Folkedans er godt, fordi der ofte er skiftende dansepartnere. Andre typer dans er også udmærket, fx salsa eller standard. Du kommer helt tæt på kvinder, og hvis du kan lide at danse er det sjovt.

· Ferier og forlystelser: Alle er afslappede, åbne, mindre nervøse, og parate til at være glade og le (det er grunden til at der er så mange ferie-romancer).

· Film-klub: Mange singler går i biografen. Måske kan I mødes i god tid inden filmen starter, og der er også muligheder efter filmen.

· Frivillige aktiviteter: Find en aktivitet, du kan lide. Det kan fx være spejder, musikfestivaler, genbrugstøj – ja, mulighederne er uendelige.

· Naturen: Man møder ikke så mange mennesker i en park eller skov, men prøv alligevel at komme i kontakt med dem, du møder. Især hvis du lufter din hund (anskaf dig en), er der gode chancer for at få kontakt.

· Politiske kampagner: Hvis du er interesseret i politik, kan du melde dig ind i et politisk parti og aktivt deltage i deres kampagner. Også her vil du møde kvinder, med samme grundindstilling til politik som dig.

· Religiøse steder: Hvis du tilslutter dig en bestemt religion og er meget optaget af den, er kirken, moskeen, templet, synagogen og lignende steder rigtigt godt at møde kvinder. I vil jo have samme åndelige grundlag, hvilket er et godt fundament.

· Sport: Af mange forskellige grunde er det en god idé at finde en sportsgren, der interesserer dig. Du får det sjovt, du er fysisk aktiv, du bliver mere interessant at være sammen med, og hvis det er en holdsport er der teammedlemmer at være sammen med før og efter aktiviteten.

· Sportsbegivenheder: De fleste mennesker slapper af, når de går til en sportsbegivenhed – medmindre det er den afsluttende finale. De fleste er mere end villige til at forklare, hvad der foregår på banen, eller at diskutere hvem der er bedst. Så spørg den personen (af det modsatte køn) ved siden af ​​dig, "Hvorfor dømte dommeren på den måde?" og sandsynligvis vil det resultere i et smil og en forklaring.

· Sundhedsklubber: Fitness-klubber, ro-klubber, golf-klubber og lignende har mange aktiviteter for medlemmerne. Du er blandt andre mennesker, hvor I har en fællesinteresse. Du kan se den samme velkendte gruppe af mennesker hele tiden.

· Supermarkedet: Køb dine ting lokalt i stedet for i et indkøbscenter. Stil spørgsmål om varer og lignende, start en samtale i kassekøen, og kom på den måde i forbindelse med kvinder.

· Vaskerier: Hvis du ikke selv har vaskemaskine er et møntvaskeri et godt sted at møde kvinder. Hav altid ekstra sæbe og byttepenge, fordi det er en god anledning til at hjælpe andre. Husk at lade være med at tale om undertøj.

· Uddannelse: Find et emne, du altid har ønsket at lære noget om og tag et kursus i dette. Selv hvis der i klasseværelset er nogle oplagte emner, er du kommet væk fra dit hjem, du lærer noget nyt og dermed kan du blive mere spændende.

I alle tilfældene er det ikke nok bare at være steder, hvor man møder andre mennesker. Det kræver også et mod og nogle sociale færdigheder at kunne kontakte fremmede mennesker. Især hvis hensigten er at skabe en dybere kontakt. Men heldigvis kan det læres af alle. Det er blot et spørgsmål om at vide hvordan og så øve sig.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler