GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Hvordan kan man invitere en kvinde til et stævnemøde?

Du har som mand flere muligheder, når du inviterer en kvinde ud første gang til stævnemøde. Valgene afhænger af omstændigheder som fx geografisk afstand, personlighed og personlig stil. Jo tættere kontakt du har med kvinden, jo lettere vil det være for dig.

Inden for dating vil du et stykke hen ad vejen kunne bevæge dig inden for din tryghedszone, men på et tidspunkt bliver du nødt til at bevæge dig udenfor. Hvo intet vover, intet vinder, siger et gammelt mundheld.

For at få det, du gerne vil have, må du anstrenge dig for det. Hvis du ikke skulle anstrenge dig, havde du jo allerede opnået det!

Så her er nogle tips:

Direkte

Spørg kvinden direkte – ansigt til ansigt. Dette er langt den bedste måde at gøre det på. Du kan aflæse hendes kropssprog, og se med det samme om hun ser glad ud, er rædselsslagen, er overrasket eller andet. Derefter kan du tilpasse din videre adfærd i overensstemmelse med hendes reaktion på din invitation.

Ulempen med at spørge personligt og direkte er, at det også er det mest skræmmende – af præcis de samme grunde som ovenfor. Men det er stadig den bedste og mest effektive taktik.


Telefonen

Du kan ringe til hende. Denne metode giver dig færre oplysninger om hendes reaktion, men hvis du går i panik, kan du altid lægge på, og senere enten sige at forbindelsen blev afbrudt, eller bare glemme alt om hende. Når du spørger over telefonen, kan ingen se din sved på panden og nervøse trækninger – men du kan heller ikke se hendes reaktion.

Telefonsvarer

Læg aldrig besked om et stævnemøde på hendes telefonsvarer. Det er fejt og sender hende et helt forkert signal. Du risikerer også, at hun aldrig modtager beskeden, fordi der var en teknisk fejl på svareren. En anden person kan også aflytte din besked, og det har du formentlig ikke lyst til.

Budbringer

Du kan invitere hende gennem en tredje part. Igen vil det være snyd, og du kommer ikke rigtigt ud af busken. Det sender ikke noget ærligt signal til hende. Du kan heller ikke være 100 procent sikker på det svar, du får. Tredjemand er en ret upålidelig metode til informationer. Endnu en risiko er, at din mellemmand render med den kvinde, du havde udset dig. På den måde mister du et godt stævnemøde, og du får måske også brug for en ny ven?

Elektroniske beskeder

Selv om computer og mobiltelefon har gjort processen med at invitere både hurtigere og smartere, går meget information og feedback alligevel tabt, uanset om det er SMS, e-mail eller sociale medier.

Når du har sendt din invitation, kan der være risiko for misfortolkning, forsinkelser og manglende fleksibilitet.

Brev

Hvis du absolut er fast besluttet på at invitere skriftligt, kan du sende et håndskrevet brev i en kuvert. Dette signalerer en større indsats fra din side, og at det betyder noget for dig.

Gaver

Hvis du sender blomster, vin, en billet til en forestilling, eller en anden gave, skal du være opmærksom på, at det kan virke sødt, men at du også risikerer at få hende til at føle, at du bestikker hende. Gaver er normalt tegn på respekt og beundring. Det er helt i orden og endda værdifuld at give gaver – når I har lært hinanden bedre at kende.

Hvis du er alt for nervøs, inden du skal invitere til et stævnemøde, kan det være en god idé at du forbereder dig mentalt og følelsesmæssigt. Hvad hvis hun siger ja? For nogen er det værre, end hvis hun siger nej. Hvad vil næste skridt så være?

Forberedelse handler om personlig udvikling, øget selvværd, større selvtillid, viden om kærlighedens lovmæssigheder, samt færdighedslæring i socialt samvær. Dating og stævnemøder er (forhåbentlig) ikke noget, du får brug for i mange år. Formålet er (for de fleste) at finde sig en dejlig kæreste at være sammen med. Hvis du ikke har stor erfaring på datingområdet, eller har for mange dårlige erfaringer med det, kan du komme til at ødelægge meget for dig selv – blot fordi du ikke er forberedt godt nok. Men alting kan heldigvis læres.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler