GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Hvorfor går det nogen gange galt for os?

Jeg mener, at det er en kombination af uvidenhed og umodenhed.

Uvidenhed

Med uvidenhed er der noget, vi ikke ved nok om. Der var mange ting, jeg ikke vidste noget om for ti, tyve og tredive år siden. Så det er et spørgsmål om at få den rette viden. Det er vigtigt ikke at lade sig oversvømme af information, for så bliver det svært at sortere. Hvis man vil vide noget om børn, googler man børn, går på biblioteket i afdelingen for oplysninger om børn, drejer samtalerne med andre hen på børn, osv. Man skal skaffe sig viden i den rette mængde, så man bliver i stand til at vurdere og vælge, hvad der er bedst og hvad man vil.

Modenhed

Modenhed er evnen til at skelne mellem hvad der er godt på kort sigt og på langt sigt.

Umodenhed er hvis man altid handler impulsivt og vælger de kortsigtede behagelige løsninger. Det lille barn vil have tilfredsstillet sine behov med det samme. Det ser man også i dele af samfundet i form af det hurtige fix med sukker, underholdning, sygdomsbehandling, bevidsthedsforskydende stoffer, usikker sex, osv.

Umodenhed er ikke kun dårlig. Der skal være en balance mellem modenhed og umodenhed. Umodenheden skal blot udfolde sig inden for de trygge rammer af modenheden.

Hvis man er på skiferie og vælger at tage den sorte piste, er der nogen, der har checket pisten i forvejen, og den er afmærket. Hvis man vælger at være forsigtig på denne farlige vej, er det umodenhed inden for modenhedens grænser. Off-pist derimod kan være umodenhed uden grænser og det kan få katastrofale konsekvenser. Laviner har kostet adskillige off-pist skiløbere livet.

Børneopdragelse går ud på at lære børnene at skelne mellem, hvad der er godt for dem, og hvad der er uhensigtsmæssigt. Både på kort og langt sigt. Det må selvfølgelig ikke gå ud over spontaniteten. Det drejer sig om at sætte nogle rammer op, inden for hvilke barnet løber en kalkuleret risiko. Grænserne bliver afprøvet som barn og ung. Den voksne har ansvaret for at sætte rammerne.

På samme måde vil en coach have overblikket og erfaringen til at sætte rammer, og lade klienten udfolde sig frit og udviklende inden for disse rammer.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler