GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Leder du efter din soulmate?

Mange tror, at parforhold handler om at finde en helt bestemt person, der matcher perfekt, og at når man har fundet ham eller hende, kan man leve lykkeligt sammen resten af livet. ”Når jeg finder sammen med min soulmate, er min lykke gjort.”

Dette er en ret udbredt antagelse, men den har resulteret i meget smerte, kærestesorg, fortvivlelse, ensomhed – og skilsmisser.

© Sunin | Dreamstime.com

© Sunin | Dreamstime.com

Det perfekte parforhold med soulmaten skal der ikke ledes efter. Derimod skal det skabes.

Ideen om at finde sin ”anden halvdel” og sjæleven blev sandsynligvis grundlagt af græske filosoffer som fx Platon. Han mente, at alle mennesker var delt i to, og at der var en tvilling et eller andet sted, som ønskede at blive forenet med den anden halvdel. Samtidig indebærer ideen om halvdelene, at der eksisterer en perfekt person for os, og at det kun handler om at finde ham eller hende. Man har en fornemmelse af, at når dette lykkes, vil kærligheden og livet være let.

Hvis dit udgangspunkt er, at du insisterer på at finde en perfekt partner, afskærer du dig samtidig fra at møde gode potentielle partnere. Hvorfor? Fordi der i den person, du har afvist, mangler et eller andet, og derfor bliver vedkommende kasseret. Måske er kemien ikke helt rigtigt, eller han/hun passer ikke ordentligt ind i dit ideal af Den Eneste Ene.

Hvis du leder efter den perfekte partner, skal du jo egentlig selv være perfekt, for at kunne matche din anden halvdel – og er du det? Lad os nu antage, at du fandt en perfekt mand/kvinde. Ville dette over tid øge dit selvværd og din selvtillid at være sammen med denne person? Ville det perfekte menneske blive ved med at synes, at det var fantastisk at være sammen med dig, der, lige som alle andre, er fyldt med fejl og mangler? Hvor godt mon det ville gå i løbet af nogen år?

To grupper

Det viser sig, at når det drejer sig om at finde en god partner, deler holdningerne sig i to grupper. Den ene gruppe mener, at der er den helt rigtige person derude, der bare skal findes. Den anden gruppe er klar over, at der skal arbejdes målrettet og vedholdende på parforholdet, for at få det til at lykkes og blive godt.

Den første gruppe mener, at bare man er forelsket nok, kan man overvinde alle forhindringer. Samtidig mener de, at hvis det ikke går så let, må det være fordi de har valgt den forkerte person, som så bliver skiftet ud med en ny. Igen og igen!

Den anden gruppe mener, at der ikke finde nogen perfekte prinser eller prinsesser, men at der skal arbejdes på sagen. De er klar over, at man må forvente, at et parforhold med varig kærlighed ikke er en nem proces. Evig kærlighed kommer af personlig disciplin, kompromis’er, målrettethed, konsekvens og engagement. Kort sagt personlig udvikling, som derfor mere handler om dig, end om din kommende partner.

Lad være med at være bekymret, hvis du endnu ikke har fundet din soulmate. Hvis du blot er klar over, at der ikke findes en bestemt person, der er den eneste ene for dig, men at der skal arbejdes på sagen, er du godt på vej.

.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler