GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Livets færdselsregler

For 200 år siden var her ingen færdselsregler. Der var ingen biler, men kun relativt få langsomme hestevogne. Enhver kunne udfolde sig mere eller mindre, som der passede en.

I dag er alting blevet meget mere kompliceret. Der er mange køretøjer på vejene, og de kører hurtigt. Vi bliver derfor nødt til at have nogle regler, som vi alle sammen følger, så vi kan undgå ulykker.

Fx skal vi stoppe for rødt, og der er højrekørsel – i hvert fald her i landet.Hvis man insisterer på at køre i højre side i fx England eller Japan, vil man 100 procent sikkert komme galt af sted.

Livets færdselsreglerDet er ikke for at genere folk, at der er lavet færdselsregler. De er der af en årsag. De er fremkommet på grundlag af adskillige års erfaring. Når man er bekendt med reglerne, og ved hvornår de skal overholdes, og hvornår de ikke er så vigtige, så glider alting meget lettere. Hvis det for eksempel er midt om natten, og der ikke er et køretøj på vejen, er der ikke noget i vejen for gå over for rødt lys i et vejkryds. Men det samme ville ikke være en god idé midt i myldretiden, når bilerne suser forbi. Først og fremmest er der risikoen for at blive kørt ned, men samtidig vil man også være til stor gene og ulempe for en masse mennesker, hvis man bare bevidstløst går rundt i trafikken.

Ligesom med færdselsloven er det også en god idé at sætte sig ind i Livets Love. Der er nogle helt bestemte regler, man bør vide noget om. Nogle få skal absolut overholdes, og der er andre, man kan tage lidt lettere på. Dette gælder både i relation til sin partner, sine børn, sin chef, kollegaer og medarbejdere osv. På alle livets områder er der uskrevne regler, som det er en god idé at kende og følge.

Min erfaring som single-coach gennem mange år fortæller mig, at der åbenlyst bliver flere og flere mennesker, der er frustrerede over deres situation. De er på ingen måde tilfredse med at blive ved med at være singler. De føler sig klemt og har det ikke optimalt. De mærker muligvis angst, uro eller vrede. Dette kan udmønte sig i opslidende kampe, fyringer og skænderier med kærester.

Tit projicerer vi vores følelser og holdninger over på de andre. Vores kæreste eller ægtefælle er den letteste og nærmeste at spejle sig i, og hun eller han bliver dermed objektet for det, vi selv indeholder af ubalancer.

Det er ikke svært at blive skilt. Omkring 40% af alle indgåede ægteskaber bliver opløst. Det mener jeg er ærgerligt, fordi det lidt er som en kattelem eller smutvej ud af problemerne, når problemerne bliver for svære. Alt for mange mennesker oplever, at de den ene gang efter den anden etablerer nye parforhold, men efter et stykke tid oplever de de samme problemer igen, og begynder forfra. Når man har prøvet dette tilstrækkeligt mange gange, opdager mange, at pilen nok primært peger mod sig selv. Der er noget, man skal kigge på i sig selv; holdningerne og overbevisningerne, som der skal arbejdes med. Det er altså ikke de andres skyld, hvis noget går skævt.

Når man vælger at begynde den personlige udvikling, vil der med stor sandsynlighed være nogle ting i livet, der efterhånden kommer til at gå meget lettere – hvilket de fleste gerne vil opnå.

.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler