GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Livsstilsmessen Le Femme i Valby for kvinder

messeI weekenden kunne kvinder (og mænd) opleve et væld af livsstilstilbud indenfor talrige emner. Her var tøj, smykker, wellness, fotografering, healing, singletilværelse, sund kost og meget mere. Standene var elegante med skillevægge i sort stof – til forskel fra andre messer, hvor der ofte bliver brugt hvide skillevægge. Udbuddet på livsstilsmessen var rigt og overvældende. Udstillerne havde gjort meget ud af deres stande, så publikum havde rig lejlighed til at få stillet både nysgerrighed og købelyst.

På scenen i den ene ende af hallen var der hele weekenden underholdning, opvisning, taler og præmier. En veloplagt og professionel discjockey styrede slagets gang med både humor og gennemslagskraft.

Jeg selv holdt foredrag om, hvad mænd tænker. Klik her for at høre det. Foredraget varer 25 minutter. (Brug en anden browser end Crome)

På min stand lige inden for hovedindgangen afholdt jeg en konkurrence, hvor førstepræmien var min bog, og der var  ekstrapræmier i form af afklarende coaching-samtaler. Vinderen er udtrukket og har personligt fået besked.

Vejret var ikke det bedste for messen. Årets første forårsdag lokkede mange ud i solskinsvejret, men alligevel var de fleste udstillere tilfredse med weekenden.

 

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler