GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Mandens lem

© Dnf-style | Dreamstime.com

© Dnf-style | Dreamstime.com

Føler du, at du muligvis er en hel del anderledes end alle andre mænd?

Det behøver bestemt ikke at være tilfældet. Måske skal der ikke ret meget information, for at du kan føle dig helt normal.

Her er ti fakta-punkter om din pik, som måske vil få dig til at slappe en lille smule mere af i forhold til de kvinder, du vælger at være er sammen med.

Størrelsen

Størrelsen og omkredsen af pikken er ikke kun genetisk bestemt. Også miljømæssige faktorer såsom kultur, kost og kemisk forurening spiller ind. Derfor er det vigtigt at du lever sundt og godt.

Ubegrundet rejsning

Pikken styres af nervesystemet, og det betyder, at rejsningen kan opstå ud af det blå, selv om du ikke nødvendigvis er seksuelt ophidset. En mand har i gennemsnit 3-4 rejsninger i løbet af natten, mens han sover.

Onani

Onani er en god ting. Ikke bare fordi det er rart og nydelsesfuldt og lærer os noget om vores egen seksualitet, men det er også godt for systemet. Jo mere, du holder gang i dig selv, desto bedre vil dine reproduktionsmuligheder være. Dog alting med måde.

Blå nosser

Nogle mænd kan opleve at få “blå nosser”, hvis de har været stærkt ophidsede og ikke får udløsning. Det sker på grund af indespærret blod i testiklerne, og de kan derfor blive blålige og meget ømme. Du kan enten lette trykket (fx med hjælp fra din kvinde), eller tage et varmt bad.

Hurtig orgasme

Mænd er fra naturens hånd programmerede til at komme hurtigt. Den oprindelige mening med et samleje er at formere sig, og de fleste mænd er derfor “indstillet” til at komme på kun få minutter. Dog er det ofte meget rart, hvis du kan holde lidt længere – både for dig selv og for din kvinde.

Gravid af præsperm

Præsperm er en klar væske, som dannes, når pikken bliver stiv. Den udløses før selve sæden, men kan også indeholde sædceller, så kvinden kan godt blive gravid af den. Brug derfor kondom under hele samlejet. Også for at undgå kønssygdomme.

Krumning af pikken

De fleste pikke har en eller anden form for krumning til den ene eller anden side. Nogle kan dog være så buede, at det kan være svært at have sex overhovedet. Lidelsen Peyronie’s sygdom betyder fx at pikken simpelthen ikke “folder sig” ud, når den rejser sig.

Sæd-mængden

Når en mand kommer, producerer han i gennemsnit omkring en teskefuld sæd.

Rygning

Rygning er usundt. Blandt andet bliver vores arterier tilstoppede, og det gælder også dem, der fylder pikken med blod ved rejsning. Derfor kan rygere have sværere ved at få den op at stå.

Navnet

Hvad kalder du din pik? Tissemand, diller, genitale, penis, lem, sjover, kønsorgan, kølle, instrument eller andet? Det kommer selvfølgelig helt an på situationen. Fx er den på toilettet en tissemand, og hos lægen er den en penis. Men sammen med en kvinde i en seksuel akt bør du kun bruge udtrykket pik.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler