GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Nyt forhold til sin ex

I har været kærester eller gift, men I skiltes. Det er helt forbi, men pludselig opstår der en situation, hvor I mødes eller taler sammen, og de gamle følelser kommer op igen. Du glemmer, hvorfor forholdet sluttede, og I er begge to indstillede på at prøve igen. Det kan være en vanskelig opgave at date med sin ex, så her er nogle nyttige tips.

1
Genstart dit gamle forhold på samme måde som hvis det havde været til en helt ny person. Tag på restaurant eller et andet offentligt sted. Lad intimiteten vokse i forholdet, på samme måde som hvis det var et nyt forhold. Tag jer tid at lære hinanden at kende på ny. Lad være med at jage.

2

© Kelliem | Dreamstime

© Kelliem | Dreamstime

Hold forventningerne til din ex på et minimum, det vil sige betydeligt lavere end de var i dit tidligere forhold med ham eller hende. Måske er intet ændret, mens I har været væk fra hinanden, og I starter ændringen og den personlige udvikling sammen. Være klar over, hvilke forventninger du har til ham eller hende og udtryk dem klart og tydeligt.

3
Vær ikke bange for at tale om de gode tider, I havde sammen. En af fordelene ved dating med en ex er, at I var enige om at det er værd at forsøge igen, og at I har haft det godt sammen. Genskab nogle af de gode tidspunkter eller ture, I havde sammen. Når I taler om det, er det med til at genopbygge jeres intimitet med hinanden og styrke jeres nye forhold.

4
Kommunikere med hinanden. Hvis du er frustreret over din ex, så fortæl ham eller hende, at du er frustreret, og hvad det er, der frustrerer dig. Vær ærlig omkring dine følelser. Du kan ikke forvente, at han eller hun ved, hvad du tænker eller hvordan du har det. Kommunikation bidrager til et stærkt og sundt forhold. Et forhold uden kommunikation er dømt til at mislykkes.

5
Lad være med at fokusere på problemer fra fortiden. Selv om du føler, at han eller hun har snydt dig, kan du ikke gå ud fra at det samme vil ske igen. Du skal være i stand til at genstarte forholdet med fornyet tillid. Der er ingen mening i at genoptage et forhold med din ex, hvis du kun fokuserer på tidligere problemer.

6
Hvis I ønsker at genoptage et gammelt forhold, skal I gøre det af de rigtige grunde. Det skal ikke være en holdeplads, mens du er på udkig efter et andet forhold, eller være en mulighed for at få hævn over tidligere uretfærdigheder – eller være fordi du ikke kan finde andre. Vær klar over din hensigt.

Jeg selv har prøvet at vende tilbage til en ex, men fordi intet blev ændret, ændrede udfaldet af anden gang sig heller ikke. Det kan selvfølgelig lade sig gøre at forbedre et fallitbo, men det kræver en ekstraordinær indsats fra begge parter. Dog kan fordelene ved at forsøge igen være store – især hvis der er børn involveret i parforholdet.

 

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler