GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Nytårsritualer

I forbindelse med nytåret har jeg de sidste mange år haft nogle ganske bestemte ritualer.

Den 31. december reflekterer jeg sammen med min kone, Pernille, over året, der er gået. Måned for måned, person for person, projekt for projekt, emne for emne. Det samme gjorde jeg, da jeg var single. Dengang lød det:

– Hvad jeg har opnået, og hvad jeg har nået

– Hvad der gik godt, og hvad jeg vil gøre bedre næste år

– Hvad der har gjort mest indtryk på mig, og hvad der har haft størst betydning for mig

Senere – og det er enten i løbet af dagen, eller efter Dronningens tale i TV – sad jeg og skrev mine mål og mine byrder (udfordringer, fx utålmodighed, negativitet osv) på to forskellige stykker papir. Bagefter tog jeg en kopi af, hvad jeg havde noteret, så jeg næste år kan huske, hvad der var blevet skrevet.

Lige før midnat gik jeg uden for på vejen, hvor jeg først brændte papirerne med byrderne i en lille skål på jorden, mens jeg i tankerne opløste byrderne.

Papirerne med målsætningerne havde jeg klistrer rundt om en mega-stor nytårsraket, som jeg  sendte til vejrs (ud i universet) med mine ønsker om en god og lykkelig fremtid, hvor mine mål bliver nået. I tankerne forestillede jeg mig dette.

Nytårsdag, den 1. januar, har jeg også i rigtigt mange år haft nogle bestemte traditioner og ritualer:

Fremtidsplanlægning 12 måneder frem! Måned for måned skrev jeg op, hvad jeg planlage at ville gøre i det kommende år.

Derefter gik jeg på Nettet og fandt billeder af det, jeg gerne vil. Når billederne var printet ud, klistrede jeg dem op på en collage, som er et stykke karton på cirka 1×1 meter. I filmen ”The Secret” hedder det et Visison Board. Jeg gjorde meget ud af hvor på collagen at billederne skulle sidde. Der var områder med parforhold (i midten), sundhed, velstand, oplevelser, ting osv.

Billedcollagen hængte jeg op i mit soveværelse. Det betød, at jeg hver dag hele året igennem kunne se, hvad det var, jeg gerne vil nå og drømte om – både privat og erhvervs-/karriere-mæssigt.

De gamle billedcollager fra de foregående år gemte jeg på loftet.

Alt dette er en fantastisk proces, der tager to hele dage. Prøv det! Det giver stof til eftertanke, og er to dejlige indholdsrige inspirerende dage. Måske kunne det også blive en tradition for dig?

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler