GRATIS bog, tips og nyheder
Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Speeddating

En mand har spurgt mig, hvordan man undgår nedturen at få NUL positive tilbagemeldinger efter en speeddating, hvor hans fornemmelse til mødet var, at han havde haft  god kontakt med adskillige kvinder.

Speeddating er en kanal eller et værktøj til hurtigt at få forbindelse med en masse potentielle kærester og lynhurtigt at sortere i udbuddet. Imidlertid er det vigtigt at gøre sig fuldkommen klart, hvad rammerne er, og hvad man indlader sig på, ligesom det er en god ide at sætte sig ind i såvel de skrevne som de uskrevne regler.

Der er stor forskel på, om man søger en kæreste ved fx bare at lade tilfældighederne råde, eller man er aktiv på diskoteker, via kontaktannoncer, på datingportaler, til fritidsaktiviteter, til politiske eller religiøse arrangementer – eller om man deltager i speeddating.

Uanset hvilken metode man vælger til at finde sig en kæreste, er det en rigtig god ide med forberedelse. Hvis man overhovedet ikke forbereder sig, og ikke ønsker at sætte sig ind i de uskrevne regler, kan man risikere at komme grumme galt af sted –fx med et smertefuldt ”æg”.

Selv om du måske er romantisk anlagt, skal du være klar over, at dét, at skabe kontakt med et andet menneske med parforhold for øje, handler om køb og salg. I skal begge sælge jer selv godt, og se ”varen” an, inden I køber. Selv om man lynhurtigt kan finde et match på en speeddating, skal der stadig udforskes og efterbearbejdes, inden et kæresteforhold er etableret til begges tilfredshed.

Forestil dig, at du er sælger, og du har verdens bedste dippedut i dit sortiment. Du kender produktets værdi, og ved hvor godt det er. Men det er ikke nok bare at sige til en person, du møder: ”Vil du købe dette? Det er lige noget for dig, og du har helt sikkert brug for det!” Kunden skal have et oplevet behov, inden vedkommende ønsker at købe.

Til forskel fra en sælger af dippedutter skal du i kærestesøgningen kun være i stand til at ”sælge varen” én gang (medmindre du er meget ung og forventer mange skiftende parforhold, inden du til sidst falder til ro).

Som kærestesøgende ”sælger” skal du finde en ”kunde”, der har brug for præcis dit produkt. Og hvordan finder man så i al almindelighed ud af, hvad kunden ønsker? Medmindre du er dygtig clairvoyant, bliver du nødt til at stille spørgsmål. Det er den eneste sikre måde at finde ud af, hvad kunden gerne vil have. Samtidig er denne teknik tillidskabende og gør dig attraktiv og tiltrækkende. Den dygtige sælger stiller altid mange gode og relevante spørgsmål.

Imidlertid er rammerne ved speeddating, at man kun snakker og lytter, og ikke stiller spørgsmål. Derfor har du brug for en bunke selvtillid og selvværd, fordi du nemt kan risikere at møde en hel masse interessante potentielle, der overhovedet ikke er interesserede i dig, på grund af det indtryk, du umiddelbart giver. Speeddating er meget kontant og barsk, og nogen kan godt lide denne metode at møde en ny kæreste på – på samme måde som nogen mennesker også bedst kan lide racerbiler, mens andre foretrækker de langsomme golfspiller-vogne.

Så din forberedelse til speeddating er at øge dit selvværd, samt at få dit ydre til at matche dit indre, så andre lynhurtigt kan få en fornemmelse af, hvem du er, og hvad du står for. Det er din autensitet. Det handler kort sagt om personlig udvikling, hvor du lærer dig selv godt at kende og tør stå ved dig selv. At du kender dine styrker og accepterer dine svagheder, således at du både er i stand til at tiltrække dig en pragtfuld partner – og efterfølgende at få parforholdet til at vare ved.

General_Banner_300x250Hvis du har lyst til at prøve speeddating, kan jeg anbefale Seeqone.com

God jagt!

.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd
Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching
Afklarende samtale
Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder
Ny gruppe for singler
Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder
Artikler og blogposts

Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.
Foredrag og coaching

Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.
Følg os på facebook
facebook
Tilbud!
De mest læste artikler