GRATIS bog, tips og nyheder

Klik her, hvis du vil have et uddrag fra bogen om dating, gode tips til at tiltrække og fastholde en dejlig kæreste, samt være opdateret med nyheder. Flere oplysninger.

Tilbud! – gratis afklarende samtale

Den ideelle partner

© Fenias | Dreamstime.com

© Fenias | Dreamstime.com

Forestil dig et øjeblik, at du er i stand til uden frygt eller uro at kunne gå hen til en person, som du finder spændende og tiltrækkende, og uden at blive rød i hovedet eller at stamme, at kunne indlede en fornuftig samtale med vedkommende. Hvor meget ville det være værd for dig?

Generthed og nervøsitet er forsvarsmekanismer, som skal beskytte os mod overgreb fra ukendte fremmede. Det er en nødvendig funktion i vores overlevelse. Men hvis genertheden styrer os i stedet for at vi styrer genertheden, så har vi et problem.

Mod kan læres og generthed kan formindskes. Det kræver kun, at man ved, hvordan det skal gøres.

Gratis afklarende coaching-samtale

Hvis du vil bruge 45 minutter over telefonen eller i min klinik på Frederiksberg, vil du opnå  følgende:

– Du vil få mere klarhed over, hvad det er, du ønsker dig, fx en kommende dejlig kæreste.

– Jeg vil hjælpe dig med at identificere det vigtigste, som stopper dig og forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil have.

– Bagefter vil du vide, hvilke skridt du har brug for at tage, for at nå dine mål.

Fem fordele for dig med et gratis og uforpligtende afklaringsmøde sammen med mig over telefonen:

1. Mødet vil give dig en følelse af større klarhed omkring din livssituation. Fx om hvordan du får større tillid til et kommende parforhold.

2. Du vil opdage de væsentligste byggesten, der kan skabe fundamentet til dine drømmes mål.

3. Du vil få indtryk af de vigtigste omstændigheder, der afholder dig fra at prioritere din tid, hvilket vil give dig mere overskud i hverdagen.

4. Du vil kunne identificere den vigtigste handling, som kan få dig til at bevæge dig fremad mod større tilfredshed og mere tid.

5. Når afklaringsmødet er slut, er du klar over præcis, hvad du skal gøre efterfølgende for at skabe en handlingsplan for dit liv i den retning, du selv ønsker.

Selv om mødet erfaringsmæssigt sjældent tager mere end 45 minutter, så afsæt alligevel en time til det.

Hvis mødet foregår over telefonen, er det gratis.

Klik her for at kontakte mig.

 


Praktiske erfaringer med den afklarende samtale:

Linda AndrewsLinda Andrews, vinder af X-factor 2009:
Afklaringssamtalen gav mig fokus på de ting, jeg gerne vil opnå. En gang imellem har jeg tendens til at fokusere på det, jeg ikke er i stand til, og de mål, jeg ikke når. Det gjorde mig glad helt ind i maven at finde ud af, at mine opnåelige mål faktisk ikke er så langt væk.

 


Helle Maj-Britt Christensen
Formand for Funktionærforeningen i Coop

Den afklarende samtale med Mikael var en øjenåbner for mig. Det gav mig en AHA-oplevelse at få øje på alle de ting, jeg selv kan gøre for at lette mit liv. Det lå lige til højrebenet at jeg kan bruge min kalender til at skabe tid og ro i min travle hverdag. Jeg kan sætte planlægningstid ind, så jeg ikke bliver forstyrret. Det har været med til at gøre min hverdag nemmere.

Efterfølgende har jeg valgt at arbejde videre på egen hånd, fordi jeg er uddannet intuitiv coach. Men Mikaels klare og skarpe spørgsmål hjalp mig, fordi han udefra kan se nogle ting, som man ikke selv kan eller vil se. Mikael motiverede mig til at få mine hjerneceller til at tænke anderledes.

 


Cliff Szast, Filialchef, Totalbanken
CliffJeg har haft fornøjelsen af et par telefoniske samtaler med Michael.
Michael virker skarp, har en god vinkel til tingene og har en god struktur. En struktur der gør, at man ikke kommer i selvsving. Den sidste snak, vi havde på ca. 45 minutter, gennemgik vi nogle spørgsmål, som efterfølgende satte en masse tanker i gang hos mig selv. Tanker der gjorde, at jeg fik “flyttet fokus”. Jeg vidste, jeg selv havde svarene og derved løsningerne på mange af de dagligdagsting, jeg gik og ærgrede mig over, men svært ved, at finde den røde tråd og dermed “flyttet fokus”. Snakken har gjort, at nye tiltag er sat i søen.
Michael har efterfølgende sendt mig nogle artikler, han selv har skrevet. Den ene artikel gjorde stort indtryk – som familiefar til små børn, om tilgangen til det, at bruge alle kræfterne på de ting, man ikke mestre, frem for at bevare fokus på de ting man kan, vil og har interesse for, og derved skabe succes. En ting mange ledere, sikkert kunne overveje i deres opfølgning. Artiklen er kort og præcis og sætter tingene i perspektiv. Virkelig godt! Jeg kan varmt anbefale en personlig snak med Michael, og giver ham hermed mine bedste anbefalinger med på vejen…..

 

 


Annette Lykkemark, Roskilde
Afklaringssamtalen tvang mig på den gode måde til at reflektere over, hvor jeg er i mit liv lige nu. Mikael bad mig også kikke tilbage og fremad og det hjalp mig med at sætte ord på de værdier, der er virkelig vigtige for mig. Det gav mig ro og afklaring til at træffe nogle vigtige prioriteringer og valg i mit liv, så jeg nu i højere grad end før, føler at jeg lever og handler i overensstemmelse med mine værdier.

 


Familie, arbejde og fritid

Jeg har benyttet mig af Mikael’s tilbud om gratis afklaring.

Gennem en behagelig telefonsamtale har Mikael hjulpet mig med at tegne et mere klart billede af mig selv. Nærmere betegnet hvor jeg selv opfatter, at jeg står i dag, og hvor jeg gerne vil hen mht. familie, arbejde og fritid.

Mikael har hjulpet mig til at se nye sider af min situation, og til at finde retningspile fremadrettet.

Personlig har jeg i første omgang valgt selv at arbejde videre med min situation, men anser Mikael som et godt valg til en fremtidig coach for mig.

Flemming Lysdal, Viborg

 


Ole Gyldenløve
Ole GyldenløveInden jeg havde afklaringssamtalen med Mikael Hoffmann var jeg først lidt forvirret om hvad der skulle være i mit arbejdsliv i banken, jeg kunne gøre anderledes. Jeg var ikke nedtrykt, men var heller ikke ubetinget glad for at gå på arbejde.

Mikael og jeg have en samtale over telefonen af næsten en times varighed, og det fik sat nogen ting på plads i mit hoved. Det vigtigste var, at jeg fandt ud af, at man er sin egen lykkes smed, så hvis man beslutter sig for at være ked af det, så er man det. Og hvis man på den anden side beslutter sig for at være glad og tilfreds, så er man det.

Efter samtalen tænkte jeg en del over, hvordan jeg kunne gøre mit job til min fritidsbeskæftigelse og omvendt. Mikael spurgte mig blandt andet, hvad jeg ville foretage mig, hvis jeg havde alle muligheder i verden, og mit svar var, at jeg ville være fotograf. Jeg har fotograferet som hobby i en del år og kunne godt tænke mig at komme til at tjene penge på det. Samtalen med Mikael gjorde, at jeg fik taget hul på processen, hvilket viste sig at være enormt energigivende.

Jeg kan helt klart anbefale andre at tage imod tilbuddet om en gratis afklaringssamtale med Mikael om hvad er det er, der trykker i livet, og hvad man selv kan gøre ved det. Mikael hjælper med at gøre det tydeligt, hvilke drømme man kan og skal gøre noget ved. Nogen af drømmene ligger så snublende nær ved hjertet, at man bliver nødt til at udleve dem, for at blive et helt og lykkeligt menneske.

 


Ønsker du en gratis uforpligtende afklarende samtale med mig, så venligst udfyld nedenstående formular – eller ring til mig på mobil 21 79 18 50 – eller send en SMS – eller mail til datingcoaching@MikaelHoffmann.dk.

Tilbuddet gælder både mænd og kvinder.

 

Dit navn (påkrævet)

Din Email (påkrævet)

Telefon fastnummer

Telefon mobilnummer

Hvornår træffes du bedst?

Hvad er din største udfordring?

Venligst skriv koden herunder

captcha


.

Leave a Reply

Bog om dating for mænd

Hvordan kan man finde sit livs udkårne og få parforholdet til at vare ved?
Bog

Læs mere om bogen på
www.Datingsider-SiderAfDating.dk

Soulmate gratis samtale coaching

Afklarende samtale

Ønsker du mere klarhed om hvordan du kan finde en kæreste?
Gratis afklarende samtale
Telefon


Eksempler frihed kontakt nyheder

Ny gruppe for singler

Denne gruppe vil give dig større klarhed som single, og vise dig hvad der skal til for at du kan tiltrække dig din ideelle partner og få parforholdet til at være ved. Klik her for at læse mere

Eksempler frihed kontakt nyheder

Artikler og blogposts


Klik på Blog/Nyheder for at læse forskellige artikler om dating og singleliv.
.

Foredrag og coaching


Klik på FOREDRAG eller WORKSHOP eller KURSUS eller COACHING eller GRUPPE for at læse mere
.

Følg os på facebook

facebook

Tilbud!

De mest læste artikler